Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)
Дата: 16 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/16/oformlennja-sotsialnoi-dopomogi-porodilli-v-kirovogradskii-ustanovi-vikonannja-pokaran.htm
суспільство, 16 травня 2016

Оформлення соціальної допомоги породіллі в Кіровоградській установі виконання покарань

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)


Народженнямалюка, безумовно, приносить величезнурадість для батьків. Однак, перш за все, необхідноподбати про те, щобмалюк став повноціннимгромадянином суспільства. Нажаль, жінки, які перебувають за гратами та народили дітей, не в змозі самостійнорозібратися з питаннями, що виникають після народження дітлахів.


Опікуючись проблемами породілля, персонал відділусоціально-виховної та психологічної роботи Кіровоградської установи виконання покарань (№14) прикладає максимум зусиль для того, щоб матуся та її маля почувалися комфортно та мали усі необхідні документи, які у майбутньому стануть запорукою їх життя, як повноцінних членів суспільства та дозволять уникнути багатьох побутових, соціальних та економічних проблем, що можуть виникнути.


Днями, ув’язненій, яка перебуває в установі та народила дитину,оформленосвідоцтво про народження дитини, а також допомогу при народженні дитини.


Свідоцтво про народження – самий перший офіційний документ у житті кожної людини. Його треба дбайливо зберігати до досягнення шістнадцятирічного віку, щоб заздалегідь убезпечити себе від непотрібних проблем по його відновленню при отриманні паспорта.

А скількивсьогонеобхідномаляті, щоу грошовому еквіваленті важкоі підрахувати.Навіть при самому економномувитрачаннікоштів, цифри не радують, адже на всі потреби маленького члена суспільства потрібно чимало фінансів.Тому оформлена допомога, якою породілля зможе скористатися одразу після звільнення з місця позбавлення волі, безперечно, стане у нагоді родині.




2116Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: