Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 11 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/11/den-peremogi-u-kirovogradskii-vipravnii-kolonii-6.htm
суспільство, 11 травня 2016

День перемоги у Кіровоградській виправній колонії №6


8-9 травня 2016 року у Кіровоградській виправній колонії управління ДПтСУ в Кіровоградській області, відділом соціально-виховної та психологічної роботи, за підтримки громадських та релігійних організацій було проведено святкові та пам’ятні заходи, приурочені до Днів пам’яті та примирення, та Дня Перемоги.


В ці дні головною культурною точкою збору був клуб установи де проводились пізнавальні лекції на історичну тематику від відомого в професійних колах історика-науковця Митрофаненка Юрія Станіславовича, що розповів детально маловідомі сторінки Української історії в період Другої Світової Війни. Протягом лекції почесний гість відповідав на питання, що цікавили засуджених. Підсумовуючи, Юрій Станіславович подякував засудженим за їх цікавість та ерудованість.


На плацу установи самодіяльний колектив «Пілігрим» виступав з репертуаром всім відомими піснями з дитинства, що співали батьки та дідусі про нелегкі дні бойової звитяги та слави. А 7 травня, за сприяння Християнської Місїї „Нове Покоління”, до установи завітав рок гурт «Praise» (в перекладі з англійської «Хвалити») та зібрав аншлаг в клубі установи, які своїми авторськими піснями та неповторним співом поздоровили, засуджених зі святом та не залишили нікого байдужим.


Щовечора протягом 7-9 числа в кінотеатрі установи транслювалися серія документальних фільмів «Апокаліпсис: Друга світова війна», від найкращої кіностудії, що спеціалізується на даному напрямку - «NationalGeographic» про трагічні події Другої світової війни та велику Перемогу. А також просто цікавих художніх фільмів на тему Другої Світової війни.


1918Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: