Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 6 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/06/vstanovleno-osobu-kirovogradskogo-pedofila.htm
суспільство, 6 травня 2016

Встановлено особу кіровоградського педофіла


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24», днями у Кіровограді сталася надзвичайна подія. В одному з під’їздів будинку, що в центрі міста, педофіл напав на семирічного хлопчика. Про це в соціальній мережі Facebook першим повідомив Максим Сінченко. Тоді він попросив максимально розповсюдити цю інформацію. А в поліції повідомили, що дану інформацію перевіряють.    


Сьогодні Максим Сінченко на своїй сторінці у Facebook повідомив: «Тварину, що напала на дитину затримано! Друзі, знайомі, не знайомі, мешканці і не мешканці Кіровограда! Дякую всім за небайдужість! Завдяки Вашій небайдужності та поширенню посту про напад на дитину, нападника затримано. Затримано у Вільшанському районі. Його доставляють в Кіровоград. Окремо подякую Олександр Дануца, який першим підключився до поширення інформації, Андрей Солонченко та Андрей Тс, які продуктивно відгукнулись.».


Віталіна Бевзенко, начальник сектору комунікації Головного управління Національної поліції в кіровоградській області підтвердила: «Особу чоловіка встановлено. Найближчим часом він буде доставлений до Кіровоградського відділу поліції для дачі пояснень». 


5231Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: