Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в Кіровоградській області (№14)
Дата: 5 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/05/05/diti-spivrobitnikiv-penitentsiarnoi-sluzhbi-kirovogradschini-zavitali-na-svjato-svitlogo-hristovogo-voskresinnja.htm
суспільство, 5 травня 2016

Діти співробітників пенітенціарної служби Кіровоградщини завітали на свято світлого Христового Воскресіння

Тетяна Коханенко Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в Кіровоградській області (№14)


          

Напередодні свята світлого христового воскресіння за ініціативи Християнської церкви «Перемога» та ВПБО «Всеукраїнський БФ «Мир і Добробут» за підтримки Обласної федерації профспілок співробітникам Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області разом зі своїми діточками випала нагода бути присутніми на святі Великодня, проведеному на базі Будинку Профспілок.

         

Дітки були безмежно раді святковому дійству, присвяченому новому та не досить відомому для малечі великому дню. Тому, для кращого розуміння свята на розсуд дитячої глядацької аудиторії було представлено мультфільм під назвою «Христос Воскрес», заснований на біблійній розповіді про велике чудо – воскресінні Іісуса Христа, про те, як він народився, його справи на землі та повчальні притчі. Тож, мультфільм, сповнений милосердя, добра та любові, виявився корисним не лише діточкам, а й дорослим.

        

Усі від мала до велика пройнялися неперевершеною доброзичливою та по-справжньому дружною атмосферою, а дітки, у свою чергу, не лише взяли участь у розважальній програмі, представленій у вигляді різноманітних ігр, конкурсів і танцювального флешмобу, а й отримали за це усілякі солодощі та іграшки.

         

Окрім цього, по завершенню заходу малеча отримала кожен свій подарунок за віком – від м’яких іграшок та розмальовок до складніших інтелектуальних головоломок та книжок.

        

Залишившись у повному задоволенні від проведеного дня, дітки разом із батьками направились додому, зі світлими посмішками та в очікуванні на справжнє великоднє диво.



2112Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: