Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Наталія Завада, Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)
Дата: 26 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/04/26/v-kirovogradskii-ustanovi-vikonannja-pokaran-vidbulos-kvitneve-zasidannja-kinolektoriju.htm
суспільство, 26 квітня 2016

В Кіровоградській установі виконання покарань відбулось квітневе засідання кінолекторію

Наталія Завада, Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)


25 квітня для неповнолітніх, котрі утримуються в Кіровоградській УВП (№ 14), цього разу було надано складний за змістом і порушеними проблемами документально-ігровий кінофільм «Хвороба гріха».        


Сюжет розгортається непослідовно-епізодично, нагадуючи досить похмуру картинку, яку складають окремі історії-пазли багатьох персонажів, котрі усе ж обертаються навколо магістральної проблеми-вісі: боротьби за своє сьогоднішнє життя, перестороги тим, хто став або намагається стати на хибний шлях. Так чи інакше, але стрічка порушеними питаннями дотична долі багатьох із глядачів, якщо не їхнім прикрим досвідом із власних біографій, що тільки-но почалися, на жаль в заґратованому просторі, то принаймні опосередковано з багатьох достовірних джерел. 


У результаті перегляду та обговорення «Хвороби гріха» з’явилася, запропонована підлітками пропозиція продовження розгляду теми, але залучивши для цього фахівців із медичної  та соціальної галузей. 



2059Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: