Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань, управління ДПтС України в області (№14)
Дата: 26 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/04/26/svjato-derzhavnoi-penitentsiarnoi-sluzhbi-ukraini-vidbulosja-v-kirovogradskii-ustanovi-vikonannja-pokaran.htm
суспільство, 26 квітня 2016

Свято Державної пенітенціарної служби України відбулося в Кіровоградській установі виконання покарань

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань, управління ДПтС України в області (№14)


         

22 квітня в актовій залі Кіровоградської установи виконання покарань (№14) проведено урочистий захід, присвячений Дню Державної пенітенціарної служби України.

        

У дружній невибагливій атмосфері пролунало привітання начальника Кіровоградської УВП (№14) Ігоря Калашникова з професійним святом: «Можливо сьогоднішній день і є лише одним з буденних звичайних днів, які кожен з присутніх у цьому залі переживає щоразу, заступаючи на службу. Та, можна з впевненістю сказати, що серед сірих робочих буднів працівники пенітенціарної служби, проявляючи високий професіоналізм, поєднаний з чималим досвідом роботи за плечима, роблять непосильний вклад в розвиток та діяльність служби, виступаючи незамінними майстрами своєї справи».

       


Тож, за високі показники в службовій діяльності, сумлінне виконання поставлених завдань, проявлену розумну ініціативу при виконанні службових обов’язків, старанність, особисту дисциплінованість та з нагоди Дня Державної пенітенціарної служби України співробітникам Кіровоградської УВП (№14) вручено нагороди, серед чималого переліку яких  нагрудні знаки, медалі, почесні грамоти та подяки. 

       

Цьогоріч почесними гостями на заході стали колишні начальники установи. Це Микола Тюра та Володимир Голубовський. Також на свято завітав командир стрілецького батальйону військової частини 3011 Ігор Калиновський, який приєднався до святкових привітань, у свою чергу, вручивши співробітникам установи грамоти та подяки за плідну співпрацю та взаємодію.

       


Крім того, наказом Всеукраїнської громадської організації «Спілки ветеранів та працівників силових структур України» нагороджено медаллю «Звитяга» працівника оперативного відділу Кіровоградської УВП (№14) за сумлінну службу й професіоналізм та за належну організацію взаємодії з оперативними підрозділами Національної поліції України.

       

Справжньою прикрасою святкового дійства став виступ військового духового оркестру третього окремого полку спеціального призначення під керівництвом диригента Сергія Францішкевича, що завітав до установи зі спеціальною концертною програмою до свята пенітенціаріїв. Протягом виступу музиканти тримали в напруженні весь зал, починаючи заворожуючими, краючими серце душевними мелодіями, завершуючи запальною несамовитою смуглянкою, яка ще довгий час буде навіювати приємні спогади про незабутній феєричний святковий вечір.




3489Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: