Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: ГУ ДФС у Кіровоградській області
Дата: 26 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/04/26/chornobil-ne-mae-minulogo-chasu.htm
суспільство, 26 квітня 2016

Чорнобиль не має минулого часу

ГУ ДФС у Кіровоградській області


Минуло тридцять років від тієї страшної трагедії, яка сталася на Чорнобильській атомній електростанції. З того часу в різні мови світу увійшло українське слово “Чорнобиль”. Для всього людства воно стало синонімом страшної техногенної катастрофи й величезної екологічної біди. Цей день - День  пам’яті Чорнобильської трагедії - пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, військовослужбовців, медиків та інших громадян, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.


Сьогодні, 26 квітня відбулась громадська хода та покладання квітів до пам’ятника „Жертвам Чорнобиля” з нагоди дня річниці аварії на Чорнобильській АЕС.


У ході взяли участь родичі ліквідаторів, небайдужі кіровоградці, представники влади, священики, військові, пожежники. Крім представників влади та громадськості міста у заході взяли участь в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова та працівники відомства. 


Загиблих внаслідок катастрофи вшанували хвилиною мовчання і трикратним пострілом та покладанням квітів до пам’ятного меморіалу. 



2434Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: