Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 25 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/04/25/penitentsiarii-vidsvjatkuvali-18-richnitsju-z-nagodi-dnja-stvorennja-sluzhbi.htm
суспільство, 25 квітня 2016

Пенітенціарії відсвяткували 18-річницю з нагоди Дня створення Служби

Прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області


22 квітня в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області відбулись урочисті збори з нагоди святкування 18 річниці з дня підписання Президентом України Указу про утворення на базі колишнього Головного управління виконання покарань МВС України Державного департаменту України з питань виконання покарань як центрального органу виконавчої влади зі спеціальним статусом, правонаступницею якого у 2010 році стала Державна пенітенціарна служба України. 


Привітав пенітенціаріїв зі святом начальник облуправління полковник внутрішньої служби Валерій Поліщук, зазначивши, щоб їхні справи  були непідвладні плину часу та змінні поколінь, нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає  від життєвих негараздів, а в майбутньому чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.


Валерій Анатолійович побажав щастя, міцного здоров’я, невичерпних духовних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі. 


На свято до управління завітали гості: командир стрілецького батальйону військової частини 3011 Національної гвардії України підполковник Ігор Каліновський, заступник начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області підполковник поліції Олександр Дигас,  Голова Ради Клубу Кіровоградської  обласної громадської організації «За правову державу» Віталій Коротков. Які привітали та нагородили пенітенціаріїв відповідними подяками та цінними подарунками за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, тісну взаємодію та співпрацю. 


Співробітників управління та його структурних підрозділів – установ виконання покарань та кримінально – виконавчої інспекції області, яких відмічено з кращої сторони та заохочено правами Голови Державної пенітенціарної служби України та правами начальника управління області нагороджено почесними грамотами, подяками, нагрудними знаками та достроковими спеціальними званнями. Занесені на дошку пошани управління кращі пенітенціарії Кіровоградщини. 


Також з нагоди свята привітав та нагородив цінними подарунками персонал Голова обласної об’єднаної організації всеукраїнської профспілки органів та установ пенітенціарної служби Валерій Голобородько. 


На завершення урочистостей начальник управління ще раз привітав всіх з професійним святом та побажав щоб примножувались сили, енергія і натхнення, а людська шана стала подякою за плідну самовіддану працю.







3028Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: