Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)
Дата: 13 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/04/13/nepovnolitni-osvojuvali-azi-maljuvannja-pid-kerivnitstvom-vchitelja-hristijanskoi-voskresloi-shkoli.htm
суспільство, 13 квітня 2016

Неповнолітні освоювали ази малювання під керівництвом вчителя християнської воскреслої школи

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)


          

Сьогодні людина вже не може уявити собі життя без прочитаної книги, без нового кінофільму, без модного шлягеру й улюбленої музичної групи, без художніх виставок... У мистецтві людина знаходить і нові знання, і відповіді на життєво важливі питання, і заспокоєння від повсякденної суєти, і насолоду, а також самовираження, одним із засобів якого є малювання.  

         

Днями, неповнолітні Кіровоградської установи виконання покарань (№14) під керівництвом вчителя християнської воскреслої школи Сергія Чумаченко, мали змогу опанувати даний вид мистецтва. 

         

Під час уроку, юнаки дізнались, що серед чималої кількості різновидів малюнків найбільшої виразності досягають штрихові. Штрихи дозволяють передавати не лише світло та тінь, а також й форму та характер поверхні зображуваного предмета. Тому, цього разу неповнолітні випробовували себе саме в цьому жанровому малюнку.

         

Незвичність та цікавість процесу малювання неабияк захопила хлопців та вилилась у неординарність та загадковість створених юнаками творчих робіт. Та зупинятись на досягнутому юні художники не збираються, й обов’язково хочуть спробувати себе й у інших різновидах малювання, в чому неодмінно зарадить та надасть допомогу новий гість Кіровоградської УВП (№14) Сергій Чумаченко.



2113Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: