Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС у Кіровоградській області
Дата: 8 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/04/08/rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pro-neobhidnist-dotrimannja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki.htm
суспільство, 8 квітня 2016

Рятувальники нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки

У ДСНС у Кіровоградській області


8 квітня працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області  поспілкувались з мешканцями багатоповерхівок по вулиці Космонавта Попова м.Кіровоград, з тим, щоб вкотре нагадати їм про необхідність суворого дотримання правил протипожежної безпеки у весняний період. Хоча офіційно подачу тепла міські тепломережі вже припинили,  містяни ще продовжують користуватись обігрівачами. Та й власники автономного  опалення також ще не поспішають закінчувати опалювальний сезон. Тож працівники Служби порятунку закликали громадян бути обережними у поводженні з електричними камінами та газовими котлами й колонками. 


За статистикою обласної Служби порятунку, пожежі в оселях громадян найчастіше виникають через те, що господарі не приділяють належну увагу справності обігрівачів та не завжди дотримуються правил їх використання: користуються саморобними електрокамінами або ж заводського виробництва, але з несправностями, чи придбаними у неофіційних точках продажу. Про  тяжкі наслідки легковажного ставлення до правил, а також елементарної необізнаності  щодо вимог протипожежної безпеки нагадали працівники Служби «101» жителям обласного центру, а також вручили застерігаючі листівки та пам’ятки. 


Під час спілкування рятувальники не оминули й таку важливу тему, як обережне поводженя з відкритим вогнем та легкозаймистими речовинами, адже зараз пора масового прибирання прибудинкових територій, садків, палісадників, дачних ділянок, а відповідно спалювання сміття, торішньої рослинності, сухого гілля, яке нерідко закінчується розповсюдженям вогню на більші території, пожежами господарчих будівель чи навіть житлових будинків. 



1855Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: