Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоград24
Дата: 7 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/04/07/u-kirovogradi-startuvala-programa-kvitok-na-robotu-.htm
суспільство, 7 квітня 2016

У Кіровограді стартувала програма «Квиток на роботу»

Кіровоград24


Сьогодні у Кіровоградському прес-клубі відбулась презентація програми «Квиток на роботу».


У прес-конференції з нагоди впровадження програми у Кіровограді взяли участь психологи: Оксана Буткявічене, Олена Рудас, Олег Порученко, юрист Антон Красов, координатор проекту Наталія Салімова.


Програма має на меті допомогти вимушено переселеним  людям адаптуватись  до нових умов  проживання і  простіше  знайти роботу.

Програма стартує, сьогодні 7 квітня, і  пройшла  пілотний  етап з жовтня по грудень у  місті Київ, І тепер  географію проекту розширяють, долучивши до нього Кіровоград , Слов’янськ ,Дніпропетровськ. Триватиме вона  6 місяців.


За словами представників  програми, у  Кіровограді працюватиме спеціальний центр з надання допомоги вимушено переселеним людям. Мова йде про допомогу і психологічну, і юридичну, також  клієнти центру  зможуть пройти навчанняпевним професіям.  Для  переселенців проводитимуть психологічні консультації індивідуальні та групові, надаватимуть юридичну допомогу. Зокрема з роз’яснення законодавства, для переселенців, допомога  у  відновленні втрачених документів, консультації з відновлення  соціальних виплат.  


Слід зазначити, що центр  планує  охопити близько 250 переселенців у Кіровограді, а  по Україні 100 осіб переселенців, після чого буде розроблено орієнтовну програму, за якою розпочнуть роботу подібні центри по всій Україні.



Навчальний центр знаходиться за адресою вул. Преображенська , 2, 5-й поверх, 510 кімната. Зв'язатися з координатором проекту в Кіровограді можна за номером телефону: 095 132 97 99.

2136Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: