Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)
Дата: 6 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/04/06/do-kirovogradskoi-ustanovi-vikonannja-pokaran-zavitav-sotsialnii-robitnik-kirovogradskogo-oblasnogo-viddilennja-ljudei-jaki-zhivut-z-vil.htm
суспільство, 6 квітня 2016

До Кіровоградської установи виконання покарань завітав соціальний робітник Кіровоградського обласного відділення людей, які живуть з ВІЛ

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)


          

4 квітня до Кіровоградської установи виконання покарань (№14) завітав її вже усталений та постійний гість Олег Забілястий, який є соціальним робітником по добровільному консультуванню та тестуванню на ВІЛ Кіровоградського обласного відділення людей, які живуть з ВІЛ.

          

Цього дня Олег відвідав засуджених та ув’язнених жінок, які тримаються в установі. Прийшов гість, як завжди, не з порожніми руками та вручив жінкам мотиваційні набори для проходження тестування на ВІЛ. 

          

Зараз у світі, мабуть, немає дорослої людини, яка б не знала, що таке ВІЛ. «Чума XX століття» зробила впевнений крок у XXI століття та продовжує прогресувати. Саме тому, ВІЛ є тяжкою та поширеною проблемою не тільки певної окремої особи, а й людства в цілому. І обов’язком кожного з нас є приділення максимум зусиль, спрямованих на її вирішення.

          

Не залишились без уваги й молоді матусі – ув’язнені жінки, які перебувають в Кіровоградській УВП (№14) та народили дітей. Їм було надано допомогу у вигляді сухої молочної суміші для годування малечі.

          

Тож, іноді, для того, щоб сталося диво, достатньо лише мати добре серце і бажання. Дякувати Богові, що в світі є небайдужі люди із великим щедрим серцем, які переймаються турботами та проблемами осіб, які цього дійсно потребують.



2064Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: