Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Марина Марула, Знам’янський РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 31 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/03/31/v-znam-jantsi-vidbulasja-koordinatsiina-narada-z-pitan-profilaktiki-narkomanii.htm
суспільство, 31 березня 2016

В Знам'янці відбулася координаційна нарада з питань профілактики наркоманії

Марина Марула, Знам’янський РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області


Днями в залі засідань Знам’янського міського виконавчого комітету відбулось засідання координаційної ради з питань профілактики  і боротьби  з наркоманією та запобіганню ВІЛ – інфекції /СНІДу.


Запросили й начальника Знам’янського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції Марину Марулу, яка в свою чергу повідомила інформацію щодо здійснених працівниками КВІ заходів з профілактики наркоманії,  ВІЛ-інфекції/СНІДу та туберкульозу  серед дітей та молоді перебуваючих на обліку  в інспекції. 


Вказана проблема гостро постала серед населення нашої країни. Загальними зусиллями правоохоронців, медичних працівників та працівників освіти Знам’янського району здійснюється підвищення рівня знань з питань безпеки свого життя та здоров’я й забезпечення проблемних верств населення засобами контрацепції.


Значний внесок в даний напрямок здійснюється й благодійними організаціями, які працюють з особами, схильними до вживання наркотичних засобів, або вже є наркозалежними, з метою їх виправлення та недопущення розповсюдження хвороб.




1733Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: