Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба УДПтС України Кіровоградській області
Дата: 30 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/03/30/provedeno-naradu-za-rezultatami-pozaplanovoi-perevirki-kirovogradskoi-vipravnoi-kolonii.htm
суспільство, 30 березня 2016

Проведено нараду за результатами позапланової перевірки Кіровоградської виправної колонії

Прес-служба УДПтС України Кіровоградській області


29 березня було проведено розширену оперативну нараду керівництва управління ДПтС України в Кіровоградській області під головуванням начальника управління полковника внутрішньої служби Валерія Поліщука за результатами позапланової інспекторської комплексної перевірки Кіровоградської виправної колонії (№ 6), здійсненої 17.03.2016 року.


Валерій Анатолійович та керівництво управління під час наради заслухали доповіді всіх перевіряючих, розглянули кожне проблемне питання, кожне зауваження. Також під час засідання переглянули фотоматеріали виявлених недоліків зроблені під час перевірки. 



У ході розгляду винесених на порядок денний питань було заслухано начальників служб виправної колонії, дано остаточну оцінку організації ними відповідної роботи, зазначені чіткі строки усунення недоліків та осіб, що недбало виконують свої обов’язки притягнуто до дисциплінарної відповідальності.


В цілому за результатами комплексної інспекторської перевірки управлінням робота служб Кіровоградської виправної колонії (№ 6) визнана задовільною за умови усунення виявлених недоліків.



1874Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: