Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)
Дата: 30 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/03/30/-propovidi-kolishnih-v-jazniv-.htm
суспільство, 30 березня 2016

«Проповіді колишніх в’язнів»

Тетяна Коханенко, Кіровоградська установа виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)


 

Сьогодні духовно-пастирська робота з засудженими та ув’язненими Кіровоградської установи виконання покарань (№14) проводиться з вже усталеною постійністю, а візити до установи представників церкви та релігійних громад стали частиною повсякденного життя осіб, які в ній утримуються. 

        

Днями до Кіровоградської УВП (№14) завітали представники Релігійної Громади «Уславлення» з документальним кінофільмом для неповнолітніх установи під назвою «Проповіді колишніх в’язнів». З подібною кінострічкою хлопці ще не зустрічались, тому уважно вдивлялись і вслуховувались в кожен кадр продемонстрованої та незвичної для них кінокартини. 

       

«Проповіді колишніх в’язнів» не лише просте документальне кіно з цікавою назвою, а стрічка з захоплюючим викладом та перебігом подій,  в якій в ролі головних героїв виступають колишні в’язні. Незвична доля звичних людей, що висвітлили на екрані темні та світлі сторони свого не безпомилкового життя. Шлях від злочину до виправлення через віру в Бога та нескінченні молитви для здобуття прощення  та початку нової незаплямованої сторінки в книзі, інколи, здавалось би, незламної та невблаганної долі.

          

Все це побачили на екранах юнаки, у яких попереду ціла дорога довжиною в життя. І який бік, світлий чи темний, обрати, залежить лише від них. А церква є своєрідним направляючим ланцюжком та допомагає не лише зробити правильний вибір, а й зрозуміти, що Бог завжди поруч, треба лише простягнути руку назустріч своєму новому та світлому майбутньому.


2135Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: