Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ соціально-виховної та психологічної роботи Кіровоградської установи виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)
Дата: 24 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/03/24/v-kirovogradskii-ustanovi-vikonannja-pokaran-zasudzhenim-do-dovichnogo-pozbavlennja-voli-nadaetsja-pravo-na-telefonni-rozmovi.htm
суспільство, 24 березня 2016

В Кіровоградській установі виконання покарань засудженим до довічного позбавлення волі надається право на телефонні розмови

Відділ соціально-виховної та психологічної роботи Кіровоградської установи виконання покарань управління ДПтС України в області (№14)


В Кіровоградській установі виконання покарань (№14), згідно зі змінами до статті 110 Кримінально-виконавчого кодексу України принятими 16.04.2014 року, засудженим до довічного позбавлення волі надається право на телефонні розмови через мережу рухомого мобільного зв’язку, без обмеження їх кількості під контролем адміністрації. Телефонні дзвінки оплачуються з особистих коштів засуджених. 


Надання телефонних розмов здійснюється в кабінеті начальника сектору максимального рівня безпеки, під його особистим контролем. Про надання телефоних розмов засудженим робиться відповідний запис у журналі надання телефонних розмов.


На даний час у Кіровоградській установі виконання покарань (№14) відбуває покарання 8 засуджених до довічного позбавлення волі. З початку 2016 року було надано 206 телефонних розмов з рідними та близькими.


2090Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: