Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Яна Демянець, прес-секретар юридичної фірми "Бублик і Ко"
Дата: 21 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/03/21/na-kirovogradschini-vidbuvsja-konkurs-znavtsi-prava-.htm
суспільство, 21 березня 2016

На Кіровоградщині відбувся конкурс «Знавці права»

Яна Демянець, прес-секретар юридичної фірми "Бублик і Ко"



У неділю, 20 березня, за ініціативи та підтримки юридичної фірми «Бублик і Ко», районного відділу освіти та Вільшанська ЗОШ І - ІІІ ступенів та під патронатом народного депутата України Костянтина Яриніча було проведено перший етап конкурсу «Знавці права» для учнів 9-11 класів шкіл Вільшанського району, що на Кіровоградщині.


Дітей з сусідніх сіл привезли до Вільшанки, де перед початком тестування на всіх учасників чекала кава-брейк з солодощами та бубликами.


Перевірити свої знання з правознавства, позмагатися за грошові призи та можливість ознайомитися з діяльністю юридичної фірми «Бублик і Ко» наважилися 45 учнів 9, 10 та 11 класів.



 Всім учасникам конкурсу були вручені заохочувальні призи та сертифікати за участь у конкурсі. За результатами конкурсу до Кіровограда, ознайомитися з діяльністю юридичної фірми «Бублик і Ко» та відчути себе справжніми юристами поїдуть не три, як планувалося, а чотири переможці.


Користуючись правом організатора, засновник юридичної фірми «Бублик і Ко» Ярослав Бублик відзначив достойну роботу учасниці Дарії Кабакчей з Вільшанки, яка зайняла друге місце та надав їй можливість розкрити себе у другому етапі конкурсу.




Переможці:

9 клас
1 місце Швець Євгеній, с.Калмазове
2 місце Кабакчей Дарія, смт.Вільшанка
3 місце Заблоцька Діана, с.Йосипівка


10 клас
1 місце Швець Валентина, с.Березова Балка
2 місце Владова Аліса, смт.Вільшанка
3 місце Літвінова Яна, смт.Вільшанка


11 клас
1 місце Бочковська Олена, с.Сухий Ташлик
2 місце Опря Тетяна, смт.Вільшанка
3 місце Петрова Богдана, смт.Вільшанка


Другий етап конкурсу проходитиме у Кіровограді на прикінці березня. Протягом трьох днів учасники ознайомляться з роботою юридичної фірми та виконуватимуть поставлені перед ними завдання. По закінченню другого етапу, троє переможців отримають грошові винагороди.


Перше місце – 5 тисяч гривень

Друге місце – 4 тисячі гривень

Третє місце – 3 тисячі гривень


За словами засновника юридичної фірми «Бублик і Ко» Ярослава Бублика, конкурс проводитиметься щорічно, з метою стимулювати обдаровану молодь до саморозвитку своїх інтелектуальних та творчих здібностей.


2461Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: