Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 17 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/03/17/u-kirovogradi-rjatuvalniki-zaklikali-meshkantsiv-mista-suvoro-dotrimuvatis-pravil-pozhezhnoi-bezpeki.htm
суспільство, 17 березня 2016

У Кіровограді рятувальники закликали мешканців міста суворо дотримуватись правил пожежної безпеки

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


16 березня у мікрорайоні Ковалівка обласного центру рятувальники перевірили чи  дотримуються правил пожежної безпеки мешканці багатоповерхівок. Особливу увагу під час відпрацювання приділили пенсіонерам, дітям та молоді. 


Поки триває опалювальний сезон громадяни ще користуються газовими приладами, електрообігрівачами, нагадати правила безпеки буде не зайвим. Проводячи роз’яснювальну роботу, рятувальники нагадали громадянам, як не наражати на небезпеку себе й своїх близьких, користуючись газовим та електрообладнанням. Зокрема, акцентували увагу на тому, що важливо регулярно перевіряти стан вентиляційних та димових каналів, не перевантажувати електромережі, не користуватись саморобними приладами. У відповідь кіровоградці, як правило, запевняли, що дбають про власну безпеку. 


Про правила безпеки поспілкувалися рятувальники і з школярами – дітей закликали не влаштовувати пустощів з сірниками та запальничками, нагадали за яким номером телефонувати у разі пожежі або виявлення невідомого предмету. 


Крім цього, рятувальники нагадали жителям обласного центру також про пожежну безпеку під час користування відкритим вогнем та застерегли від небезпечних наслідків паління у ліжку. Навесні люди починають наводити лад на подвір’ях, прибираючи та спалюючи при цьому сміття, тож, щоб це не становило загрози і для самих господарів, і для довкілля, рятувальники рекомендували не спалювати суху рослинність поруч з господарчими спорудами, житловими будинками, парканами або деревами. 


По завершенню спілкування усім мешканцям надали застережні листівки та побажали безпеки у житлі. 



1860Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: