Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ виробничої діяльності, маркетингу та економіки управління ДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 29 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/29/na-kirovogradschini-vidbuvsja-uchbovii-seminar-z-vdoskonalennja-tehnologii-viroschuvannja-ta-efektivnogo-rozvitku-u-galuzi-roslinnitstva.htm
суспільство, 29 лютого 2016

На Кіровоградщині відбувся учбовий семінар з вдосконалення технології вирощування та ефективного розвитку у галузі рослинництва

Відділ виробничої діяльності, маркетингу та економіки управління ДПтС України в Кіровоградській області


26 лютого 2016 року у м. Кіровограді за участю директорів підприємств та головних агрономів підприємств з сільськогосподарським профілем виробництва управлінь ДПтС України в м. Київ та Київської області, Кіровоградській, Дніпропетровській, Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Полтавській та Харківській областей на запрошення ПП «Компанія Росток-Агро» відбувся навчальний семінар на тему: «Живлення та захист озимих культур в період відновлення весняної вегетації».


На семінарі обговорено основні питання щодо ефективного створення сприятливих умов для росту і розвитку рослин, уміле запровадження сівозмін, особливостей вирощування та обробітку посівів озимих і ярих культур до певної ґрунто-кліматичної зони, впровадження передових методів та технологій, які спрямовані на розкриття генетичного потенціалу рослин і отримання високих та сталих врожаїв. 


Для участі в семінарі компанією організатором даного заходу були запрошені представники провідних компаній-виробників інноваційних та високотехнологічних продуктів спрямованих на успішне та ефективне ведення галузі рослинництва. 



2114Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: