Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 26 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/26/u-kirovogradi-rjatuvalniki-nagadali-mistsevim-meshkantsjam-pro-bezpeku-pid-chas-opaljuvalnogo-sezonu.htm
суспільство, 26 лютого 2016

У Кіровограді рятувальники нагадали місцевим мешканцям про безпеку під час опалювального сезону

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Статистика свідчить, що у зимовий період пожежі найчастіше виникають в оселях громадян, тож у цей час працівники Управління ДСНС посилюють профілактичну роботу з мешканцями області. Під час рейдових перевірок рятувальники переконують співрозмовників, що дотримуватись правил безпеки – життєвоважливо. 25 лютого роз’яснювальну роботу з мешканцями мікрорайону Новомиколаївки, що у м.Кіровограді провели працівники пожежно-рятувальної служби області. 


Рятувальники поспілкувалися з жителями приватних будинків, яким нагадали про основні правила безпеки під час опалювального сезону. Порадили кіровоградцям не залишати увімкненими обігрівачі, особливо під наглядом маленьких дітей та й загалом навчати малечу правилам поводження у побуті. Навели громадянам і статистику пожеж в області. Наголосили, що необхідно купувати лише сертифіковані обігрівачі, не користуватися несправними та саморобними електроприладами. Також забороняється сушити одяг над газовими плитами та обігрівати з їх допомогою приміщення. Усі, з ким спілкувалися рятувальники, зазначили, що дотримуються цих рекомендацій, оскільки недбале ставлення до безпеки вдома є справою невдячною. Не говорячи вже про те, що пожежі призводять і до більш трагічних наслідків, ніж втрата нажитого майна. 


Під час розмови рятувальники нагадали кожному і алгоритм дій у разі надзвичайних ситуацій та як поводитися, коли виявили підозрілий чи вибухонебезпечний предмет. Отримали жителі міста і застережні листівки та пам’ятки з відповідної тематики. 


Роз’ясювальна робота з мешканцями області продовжується, оскільки рятувальники мають на меті зберегти життя та здоров’я людей від пожеж.



2264Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: