Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія Управління ДПтС України в Кіровоградській області(№ 49)
Дата: 24 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/24/vidbulasja-pozaplanova-kompleksna-inspektorska-perevirka-dijalnosti-petrivskoi-vipravnoi-kolonii.htm
суспільство, 24 лютого 2016

Відбулася позапланова комплексна інспекторська перевірка діяльності Петрівської виправної колонії

Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія Управління ДПтС України в Кіровоградській області(№ 49)


19 лютого керівництво управління Державної пенітенціарної служби України у Кіровоградській області здійснило позапланову  комплексну інспекторську перевірку оперативно-службової та фінансово-господарської діяльності Петрівської виправної колонії (№49). Перевірку було проведено під головуванням заступника начальника управління підполковника внутрішньої служби Наталії Рогожко. До складу комісії входили керівники всіх відділів та служб управління області.


Співробітники управління здійснили перевірку виконання раніше поставлених завдань підпорядкованими службами та відділами. Здійснено комісійні обходи приміщень відділень СПС, виробничу зону, господарські об’єкти, чергову частину, відділ нагляду і безпеки та відділ охорони, медичну частину, банно-пральний комплекс, клуб, їдальню.


Під час обходу території було проведено тренування персоналу установи по ввідній: «Втеча засудженого на ділянці № 4». Оцінка дій персоналу колонії «задовільно».


Також, згідно плану проведення комплексної перевірки, Наталією Кирилівною було проведено прийом засуджених з особистих питань. Всім засудженим були дані вичерпні відповіді.


На підведенні підсумків позапланової  комплексної інспекторської перевірки Петрівської виправної колонії було наголошено на виявлених недоліках діяльності служб установи, а також шляхи їх усунення та визначено дату розгляду результатів перевірки на нараді при начальнику управління на якій буде дана остаточна оцінка діяльності установи та спроможність керівництва виконувати поставлені перед ними завдання. 



2432Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: