Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Богдан Ялинчук, Кіровоградська виправна колонія УДПтС України в області (№ 6)
Дата: 24 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/24/v-kirovogradskii-vipravnii-kolonii-obgovorili-zahodi-schodo-zapobigannja-vipadkiv-suitsidu.htm
суспільство, 24 лютого 2016

В Кіровоградській виправній колонії обговорили заходи щодо запобігання випадків суїциду

Богдан Ялинчук, Кіровоградська виправна колонія УДПтС України в області (№ 6)


Днями в Кіровоградській виправній колонії УДПтС України  в Кіровоградській області (№ 6), була проведена лекція психологом Богданом Ялинчуком з персоналом відділів нагляду і безпеки та соціально-виховної і психологічної роботи, щодо профілактики та попередження самогубств серед засуджених.


Під час заходу було доведено інформацію, які саме причини можуть слугувати скоєнню самогубства, які прояви є ознакою суїцидальної поведінки та які особи відносяться до суїцидонебезпечної категорії. Заступником начальника установи Валерієм Ведебурою спільно з начальником відділу нагляду і безпеки Віктором Чаплінським був відпрацьований алгоритм дій при виявленні самогубства в установі як молодших інспекторів, так і начальників відділень СПС, надання першої медичної допомоги, психологічної підтримки для попередження самогубства та власної безпеки. 


На моделі макету території установи було показано  найбільш небезпечні ділянки, де можуть здійснюватися самогубства та список осіб, які перебувають на профілактичному обліку, як схильні до самогубства. Кожному молодшому інспектору та начальнику відділень було надана пам’ятка з коротким змістом профілактики та попередження самогубства.


Даний профінформаційний захід проводився з метою попередження та профілактики самогубств серед засуджених в установі виконання покарання, співпраці між відділами та збільшення сил для збереження людського життя.



2147Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: