Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Наталія Завада, Кіровоградська установа виконання покарань (№14)
Дата: 19 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/19/u-kirovogradi-zaimalis-pravovim-vihovannjam-nepovnolitnih-jaki-trimajutsja-pid-vartoju.htm
суспільство, 19 лютого 2016

У Кіровограді займались правовим вихованням неповнолітніх, які тримаються під вартою

Наталія Завада, Кіровоградська установа виконання покарань (№14)


18 лютого 2016 року в Кіровоградській установі виконання покарань (№14) неповнолітні, що утримуються під вартою переглянули мультимедійну презентацію та прослухали лекцію на тему «Особливості звільнення від кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх».


Наталія Завада  разом зі студенткою педагогічного університету, що проходить практику в установі, Жанною Романенко розповіли про особливості та умови звільнення неповнолітніх від кримінальної відповідальності; умовно-дострокового звільнення та заміни невідбутої частини покарання.

Неповнолітні, які тримаються під вартою виконували теоретичні завдання і вправи, які навчили їх розрізняти проступки та злочини залежно від ступеня тяжкості, види покарань, їх межі та порядок застосування до неповнолітніх.


Неповнолітні отримали буклет-пам’ятку «Ваші права, обов’язки при затриманні, допиті, обшуку» та взірці кримінально-процесуальних документів для умовно-дострокового звільнення і заміни невідбутої частини покарання.


 

2108Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: