Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоград 24
Дата: 19 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/19/rozpochalisja-zanjattja-v-kyivstar-big-data-school.htm
суспільство, 19 лютого 2016

Розпочалися заняття в Kyivstar Big Data School

Кіровоград 24


Перша група з 27 студентів приступила до занять у першій відкритій школі великих даних від Київстар.


Київстар оголосив про завершення відбору першої групи студентів корпоративної школи великих даних. У ході трьохетапного конкурсу, що складався з відбору заявок, онлайн-тестування та серії особистих інтерв'ю, команда Big Data School відібрала 27 майбутніх дата-сайнтістів.


Наступні три місяці новоспечених студентів будуть присвячені вивченню ключових аспектів Machine Learning і Big Data. Відмінною рисою курсу від Київстар стане можливість виконання практичних завдань, заснованих на реальних бізнес-даних.


«Дані лежать в основі телеком-бізнесу, саме в даних закладений ключовий потенціал для інновацій і зростання. Розкрити цей потенціал має нове покоління аналітиків експерти у великих даних. Перший набір Big Data School уже став для нас захоплюючою подорожжю з безліччю ідей і відкриттів. Упевнені, що наступні три місяці будуть наповнені позитивом і особливим творчим драйвом», – розповідає Андрій Міліневський, куратор курсу і директор з цифрової трансформації Київстар.


Навчання буде проходити за змішаною системою лекційних та практичних занять, доповнених менторськими сесіями і конкурсними практичними завданнями. Фіналістів проекту визначить Kaggle in Class competition, який стане підсумковим завданням усього навчального курсу.

Кращі студенти курсу отримають запрошення на оплачуване стажування з подальшою можливістю стати постійним членом команди Big Data Київстар.


Заняття проходять у приміщеннях креативного простору Hub 4.0 – генерального партнера проекту Big Data School.

Слідкувати за подіями проекту можна за посиланням bigdata.kyivstar.ua й у спільноті

2776Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: