Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Сектор по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 18 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/18/-jarmarka-vakansii-v-penitentsiarnih-ustanovah-v-kirovogradskii-oblasti.htm
суспільство, 18 лютого 2016

«Ярмарка вакансій» в пенітенціарних установах в Кіровоградській області

Сектор по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області


З метою зменшення некомплекту посад рядового і молодшого начальницького складу установ виконання покарань Кіровоградської області продовжуються проведення свого роду «Ярмарки вакансій». Про це повідомили в Секторі по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області. 


Так, в чотирьох вищих навчальних закладах міста Кіровограда здійснено робочі зустрічі з керівництвом навчальних закладів, проведено агітаційне інформування випускників 2016 року про можливість працевлаштування на посади рядового і молодшого начальницького складу в установи виконання покарань.


Студентів та викладацьких склад націлено на розповсюдження серед рідних та знайомих інформації про можливість проходження служби в установах виконання покарань з соціальним захистом, порядком проходження служби та грошовим забезпеченням, згідно Закону України «Про Національну поліцію».


Також, на виконання державного замовлення Державної пенітенціарної служби України на підготовку фахівців, поінформовано студентів про набір курсантів та студентів на навчання до Академії Державної пенітенціарної служби для здобуття ступеню вищої освіти «бакалавр» за спеціальностями «Право» та «Психологія».


Сподіваємось, що особи, які виявили бажання проходити службу в установах виконання покарань або навчатися у вищому навчальному закладі ДПтС України, зарекомендують себе з найкращої сторони та стануть справжніми професіоналами.









2192Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: