Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Сектор по роботі з персоналом управління,УДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 17 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/17/u-kirovogradi-vidbulis-antikoruptsiini-zbori.htm
суспільство, 17 лютого 2016

У Кіровограді відбулись антикорупційні збори

Сектор по роботі з персоналом управління,УДПтС України в Кіровоградській області


Одним із головних пріоритетів роботи державних установ на сьогодні являється боротьба з корупцією. Не виключенням є органи та установи виконання покарань. З метою виконання вимог антикорупційного законодавства, указів Президента України, постанов та рішень Кабінету Міністрів України, спрямованих на подальше посилення боротьби з корупцією в Державній кримінально-виконавчій службі Кіровоградської області постійно вживається ряд організаційно-практичних заходів.


Так, 15 лютого поточного року в управлінні ДПтС України в Кіровоградській області, під головуванням першого заступника начальника управління полковника внутрішньої служби Володимира Воробйова, проведено антикорупційні збори, на яких, ним прочитано лекцію на тему «Чинне антикорупційне законодавство».

 

Старшим оперуповноваженим Дніпропетровського територіального відділу внутрішньої безпеки та виявлення  корупції ДПтС майором внутрішньої служби Ярославом Стельмахом наведено ряд негативних прикладів та наслідків вступу персоналу в позаслужбові стосунки, роз’яснено алгоритм дій в разі виявлення ознак пов’язаних з корупцією чи інших можливих протиправних дій під час виконання службових обов’язків або пов’язаних зі службовою діяльністю персоналу.


Також заслухано звіт начальника оперативного відділу Кіровоградської виправної колонії (№6) майора внутрішньої служби Сергія Храменкова про проходження спеціалізованих курсів на базі Білоцерківського училища професійної підготовки персоналу за темою «Запобігання і протидія корупції в Державній кримінально-виконавчій службі України».

 

По завершенню зборів персонал управління був забезпечений Пам’ятками щодо запобіганню корупції та пов’язаних з корупцією  правопорушень.


 Питання дотримання персоналом пенітенціарної служби області вимог антикорупційного законодавства та відповідної профілактики перебуває на щоденному особливому контролі з боку керівництва управління, органів та установ виконання покарань, а також співробітників Дніпропетровського територіального відділу внутрішньої безпеки. Сподіваємося, що персонал Служби  усвідомлює  наслідки скоєння правопорушень та факти пов’язані з корупційними діяннями виявлені не будуть або їх кількість значно зменшиться.


2085Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: