Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Марина Сінчук,Олександрівський виправний центр управління ДПтС України в Кіровоградській області (№104)
Дата: 16 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/16/predstavniki-sekretariatu-upovnovazhenogo-verhovnoi-radi-ukraini-z-prav-ljudini-vidvidali-oleksandrivskii-vipravnii-tsentr.htm
суспільство, 16 лютого 2016

Представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відвідали Олександрівський виправний центр

Марина Сінчук,Олександрівський виправний центр управління ДПтС України в Кіровоградській області (№104)


12 лютого 2016 року в Олександрівський виправний центр управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№104) завітали Михайло Рахманний – старший інспектор Департаменту з питань реалізації національного превентивного механізму Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та представник громадськості м. Кіровограда Наталія Ісаєва. Основною метою візиту було здійснення моніторингу стану додержання конституційних прав і свобод громадян, які перебувають в місцях несвободи.



 


Під час відвідування установи, у супроводі заступника начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області підполковника внутрішньої служби Наталії Рогожко та начальника виправного центру підполковника внутрішньої служби Ігоря Мулявки, гості здійснили обхід режимної території та ознайомилися з умовами тримання осіб, які відбувають покарання. 




 Михйло Рахманний та Наталія Ісаєва оглянули гуртожиток для засуджених, дільницю карантину, діагностики та розподілу, дисциплінарний ізолятор, їдальню, кімнати тривалих побачень, ознайомилися з роботою лазні та здійснили обхід виробничих об’єктів установи.



Також відвідувачі поспілкувалися із засудженими з метою отримання інформації стосовно поводження з ними та умов їх тримання.




 

За результатами перевіркисуттєвих недоліків не виявлено. Керівництво установи прийняло до відома рекомендації стосовновисловленихзауважень.







2562Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: