Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Т. Ребець провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного ЦЗ
Дата: 16 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/16/na-shljahu-do-profesiinogo-maibutnogo.htm
суспільство, 16 лютого 2016

На шляху до професійного майбутнього

Т. Ребець провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного ЦЗ


У житті кожної людини настає такий час, коли необхідно замислитися над питанням «Ким я хочу бути?». Адже опанування професії – це мабуть чи не єдиний перший крок у житті, важливість якого важко переоцінити. Крок, після якого вже йдуть усі наступні. 


Тож, з метою надання допомоги випускникам Аджамської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у виборі майбутньої професії, а також формування позитивного ставлення школярів до робітничих професій, Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості проведено для них інтерактивний профорієнтаційний захід. 


Під час заходу школярів поінформували про стан місцевого ринку праці, акцентуючи їхню увагу на тих професіях і спеціальностях, що можуть гарантувати особі стабільний заробіток та допоможуть реалізувати професійний і особистісний потенціал. 


Залучивши хлопців та дівчат до бесіди, покликаної визначити їхні професійні вподобання,  фахівці міськрайонного центру зайнятості ознайомили їх з інформацією стосовно навчальних закладів області, де можна здобути обраний фах, та презентували професіографічні путівники.


Крім цього, учасники заходу висловили власні думки стосовно складових формули вдалого професійного вибору, а за допомогою тестових методик  визначили свою  професійну спрямованість.


Тож будемо сподіватися, що проведений захід залишить слід у пам’яті кожного випускника,  а фахова порада спеціалістів міськрайонного центру зайнятості для старшокласників, які стоять перед вибором майбутньої професії, стане поштовхом до правильного рішення у виборі професії.



2282Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: