Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 16 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/16/fantastichnii-svit-sofii-povoroznik.htm
суспільство, 16 лютого 2016

Фантастичний світ Софії Поворозник

Прес-служба обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка


15 лютого в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбулася презентація персональної виставки робіт «Фантастичний світ Софії Поворозник» та майстер-клас від маленької майстрині «Ера драконозаврів».


Софійка почала малювати з 4 років, а ліпити з 5-ти. Вона відвідує Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості. Змалечку цікавилась тваринами, тому спочатку зображала саме їх. Згодом з’явився інтерес до динозаврів, драконів та прадавніх вимерлих істот. Читання казок, легенд, міфів та перегляд документальних, фантастичних фільмів спонукали народження уявних вигаданих персонажів.


Дівчинка неодноразово брала участь у виставках  образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва студій "Соняшник" та "Писанка" у 2013- 2015 рр. У грудні 2015 р. Софія отримала диплом учасника Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку "Щаслива дитина - квітуча Україна". 


В рамках відкриття виставки маленька майстриня провела своїм друзям майстер-клас, під час якого відвідувачі змогли навчитися ліпити незвичайних драконозаврів та інших кумедних істот.


Запрошуємо всіх бажаючих завітати до відділу дитячого та сімейного читання обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка та познайомитися з експозицією «Сто талантів наших читачів», яка протягом 15-22 лютого 2016 року буде виставлена для глядачів у бібліотеці.


2431Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: