Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області
Дата: 15 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/15/chi-varto-kupuvati-avto-po-generalnomu-doruchennju-.htm
суспільство, 15 лютого 2016

Чи варто купувати авто по генеральному дорученню?

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області



У разі придбання транспортного засобу по генеральному дорученню, все одно власником залишається продавець, тому перед тим як здійснити таку угоду необхідно зважити всі «за» та «проти».


Особа яка передала Вам автомобіль для розпорядження та користування в будь-який момент може відкликати або ж скасувати довіреність, тоді Ви автоматично позбавляєтеся законного права користування придбаним автомобілем.


Якщо термін, на який видана довіреність закінчується, необхідно шукати власника та отримати від нього новий дозвіл (буває не завжди легко). 


Необхідно пам’ятати, що доручення втрачає силу після смерті довірителя, тоді право власності на автомобіль може перейти до спадкоємців, які можуть вимагати безкоштовного повернення автомобіля.


Вище наведені ризики не є вичерпними. Проблем, які можуть виникнути з транспортним засобом придбаним по дорученню може виникнути багато.


Тож при оформленні, безпосередньо, в сервісних центрах МВС, в присутності адміністратора центру договори купівлі-продажу та нотаріально посвідчені договори купівлі-продажу надають Вам повне право бути власником автомобіля.



2283Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: