Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 12 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/12/v-kirovogradskii-vipravnii-kolonii-testuvannja-na-predmet-vstanovlennja-profesiinogo-rivnja-osobovogo-skladu.htm
суспільство, 12 лютого 2016

В Кіровоградській виправній колонії тестування на предмет встановлення професійного рівня особового складу

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області


10 лютого на базі Кіровоградської виправної колонії (№6) під головуванням першого заступника начальника обласного управління ДПтС України полковника внутрішньої служби Володимира Воробйова проведено збори з начальниками відділів інженерно-технічних засобів охорони, зв’язку та інформатизації.


Після стройового огляду та тестування на предмет встановлення професійного рівня особового складу, спеціалістам було доведено планові показники календарного плану переоснащення ІТЗО на 2016 рік та напрямки використання спеціального фонду на придбання інженерно технічних засобів охорони.


Проведено практичні заняття з обслуговування та експлуатації технічних засобів охорони, де змогли обмінятись досвідом, освоїти нові вміння та навички. Більш детально розглянули функціонування КТЗО «Ніч-12» та технічних засобів охорони в зимовий період при складних погодних умовах.


Також, в рамках заходу наголошено на удосконаленні технічних якостей проведення в режимі відеоконференцзв’язку комісій з питань розгляду можливості застосування до засуджених заохочувальних норм законодавства.


Такі навчальні збори необхідні для якісного проведення технічного обслуговування технічних засобів охорони підпорядкованих установ з метою підтримання їх у працездатному стані.


2304Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: