Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія управління ДПтС України в Кіровоградській області № 49
Дата: 12 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/12/u-petrivskii-vipravnii-kolonii-vidbulasja-lektsija-zapobigannja-suitsidalnim-projavam-.htm
суспільство, 12 лютого 2016

У Петрівській виправній колонії відбулася лекція «Запобігання суїцидальним проявам»

Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія управління ДПтС України в Кіровоградській області № 49


10 лютого на базі Петрівської виправної колонії для персоналу відділу соціально виховної та психологічної роботи було проведено лекційне заняття на тему «Запобігання суїцидальним проявам».


Старший інспектор сектору соціально-виховної та психологічної роботи управління області Греку Віталій  зазначив, що тема заходу досить актуальна на сьогоднішній день та потребує особливої уваги, особливо це стосується тих співробітників, які перебувають на посадах в органах ДКВС менше одного року. Несприятливі фактори, які пов'язані з професійною діяльністю, негативно впливають на суїцидальну активність серед персоналу кримінально-виконавчої служби. 


Під час заходу розглянули загальні поняття та проблему суїциду в суспільстві. Обговорили приклади та ситуації із професійного життя працівників колонії, визначили проблемні питання роботи персоналу та причини, які штовхають людей на самогубство. Віталій Миколайович надав можливість працівникам установи поглибити знання щодо профілактики суїцидальної поведінки під час проведення теоретичної та практичної частин тренінгу. Під час виконання психологічних методик співробітники мали змогу оцінити рівень власного емоційного вигорання та професійної кризи, набути досвід дієвих засобів профілактики негативних психічних станів та використання їх у повсякденній службовій діяльності.


Узагальнення отриманих даних дало можливість зробити певні висновки стосовно ставлення учасників даного лекційного заняття до суїцидальної поведінки. Кожен висловив власний погляд на проблему, поділився професійним досвідом її вирішення. По закінченні заходу для учасників були розроблені рекомендації щодо проведення профілактичної роботи із підлеглим складом співробітників з питань суїцидальних тенденцій.



2178Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: