Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: "весь Кіровоград"
Дата: 9 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/09/za-dvi-dobi-v-kirovogradi-vikrali-dva-pozashljahoviki-toyota.htm
суспільство, 9 лютого 2016

За дві доби в Кіровограді викрали два позашляховики Toyota

"весь Кіровоград"


За дві доби в Кіровограді викрали два позашляховики Toyota. Про це повідомляють власники викрадених автомобілів в соціальних мережах.


Так, 8 лютого, на своїй сторінці у Facebook наша колега, журналістка Юлія Бабак, повідомила про викрадення автомобіля Toyota RAV4 на вул. Яновського:


 "Вчора близько 19.00 з двору житлового будинку по вул. Яновського 56 було вкрадено автомобіль Toyota RAV4 2015 року випуску!!! За останніми даними gps навігатора , автівка рухалася в напрямку Миколаївської області біля с. Вільно !!! Прохання всіх, хто має хоч якусь інформацію повідомляти в лс або 102!!!".


Трохи згодом в соціальних мережах поширили повідомлення мешканця обласного центру на ім'я Андрій, який заявив про викрадення позашляховика TOYOTA Land Cruiser PRADO:


  "ПРОСЬБА МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ РЕБЯТА!!! 08.02.2016 г. в г.Кировограде был угнан автомобиль марки TOYOTA Land Cruiser PRADO 150, гос. номер ВА 5111 АТ. Экипаж полиции устроил погоню, ребята отреагировали моментально,но не хватило мощи у " приуса" и запаса топлива....Довели мою машину до Черкасской области и дальше след потерялся....Возможно машина сейчас в Киеве. Если кто увидит похожую машину или знает хоть какие-то подробности (новости),ОГРОМНАЯ ПРОСЬБА -СООБЩИТЕ. 066 782 10 47, 068 728 39 81. Андрей. Буду очень благодарен)".


Очевидно, що в обласному центрі орудує організоване злочинне угрупування, яке спеціалізується на викраденні автомобілів певної марки, тому кіровоградська поліція закликає пильнувати власні автомобілі і надовго не залишати їх без нагляду.


2215Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: