Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 9 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/02/09/artistu-baletu-teatru-im-kropivnitskogo-potribni-koshti-na-likuvannja.htm
суспільство, 9 лютого 2016

Артисту балету театру ім. Кропивницького потрібні кошти на лікування


Баронін Геннадій Ігорович (28 років, артист балету Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.Марка Кропивницького, адреса проживання: м. Кіровоград, вул. Братиславська 105, тел.: 067-524-34-50, 066-830-57-13) просить допомогти зібрати кошти для проведення операції. Діагноз: Складний розрив медіального меніска правого колінного суглоба;розрив передньої хрестоподібної зв'язки.

 

Геннадій Баронін є професійним танцівником, з дитинства займається хореографією і вже понад 15 років є членом професійних колективів. На превеликий жаль професійні травми в цій галузі не є рідкісними; постійне навантаження на м’язи та суглоби викликає безліч малих, а іноді й надскладних травм, таких як розрив медіального меніска та розрив хрестоподібних зв’язок. Вже майже рік Геннадій живе з таким діагнозом. Травма не дозволяє продовжити професійну діяльність, а також неабияк ускладнює його побут.Розрив передньої хрестоподібної зв'язки колінного суглоба є підступною травмою, а затягування часу лише ускладнює положення. З метою відновлення функціїхрестоподібної зв’язки використовують трансплантати або синтетичні протези, що є дієвою, проте вартісною процедурою. Шанси на успішне загоєннярозриву медіального меніскає добрими, тим більше молоді пацієнти мають велику ймовірність успіху, але лікування теж має бути своєчасним.


Рішення вдалося знайти, і сьогодні талановитий танцівник і хореограф готується до проведення оперативного лікування в Інституті травматології та ортопедії України, яке в свою чергу є для нього надто дорогим. На сьогоднішній день до необхідноїсуми, аби приступити до операції, не вистачає 21 тис. грн. Але провести її потрібно якомога скоріше, тому ми закликаємо всіх небайдужих підтримати Геннадія в цій справі, і допомогти йому якнайшвидше зібрати необхідні кошти.


Номер карти «Приват банку» 51 68 75 72 93 43 84 48 Баронін Геннадій Ігорович. Контакті телефони 067-524-34-50, 066-830-57-13.


Дякуємо всім хто відгукнувся, і віримо, що спільними зусиллями ми допоможемо йому вчасно впоратися з цією проблемою.


2527Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: