Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Весь Кіровоград
Дата: 28 грудня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/12/28/kompanija-kiivstar-prezentuvala-novu-rouming-propozitsiju.htm
суспільство, 28 грудня 2015

Компанія «Київстар» презентувала нову роумінг-пропозицію

Весь Кіровоград


Багато говорити і мало платити, виїжджаючи за кордон, не завжди вдається. Все залежить від послуг мобільних операторів: їх пропозицій та якості зв’язку. До всього додається потреба у частому користуванні інтернетом. Раніше, перш, ніж обрати оптимальний варіант для кожної з країн, доводилося вишукувати найвигідніший тариф і при цьому економно користуватися послугами зв’язку та інтернетом.



Днями компанія «Київстар» презентувала нову роумінг-пропозицію. Національний телеком-оператор Київстар розпочав партнерський проект зі всесвітньою системою інтернет-бронювання готелів Booking.com. Проект став можливим завдяки глобальній співпраці міжнародної групи VimpelCom Ltd. і Booking.com B.V. В рамках цього проекту Київстар впроваджує інноваційну послугу «Бонусний роумінг з Booking.com», за умовами якої клієнт, який бронює готель, отримує на бонусний роумінг-рахунок кошти для використання за кордоном. А саме: припейд-абонентам надається 300 гривень, а клієнтам контрактної форми обслуговування - 60 хвилин спілкування.


«Ми прагнемо надавати клієнтам якомога більше можливостей для спілкування як в Україні, так і за кордоном. Завдяки міжнародній співпраці VimpelCom і Booking.com ми надали українцям абсолютно нову пропозицію, якої ще не було на ринку - оплачуємо роумінг замість абонента, - прокоментував під час прес-конференції Святослав Горбань, директор з маркетингу Київстар. - Ми проаналізували, як та на який час українці їздять за кордон, скільки коштів та хвилин їм потрібно для зв'язку у роумінгу. Було виявлено, що в середньому українці виїжджають на п'ять днів. Тож ми врахували необхідну суму бронювання та обсяг послуг».


Аби скористатися послугою «Бонусний роумінг з Booking.com», потрібно забронювати житло за кордоном через спеціальну сторінку на сайті Київстар www.hotels.kyivstar.ua та вказати номер Київстар, який буде використовуватися під час подорожі. Бонуси на 30 днів нараховуються після підтвердження оплати - зазвичай протягом 24 годин перед заселенням клієнта. Скористатися ними можна за межами України. При кількох замовленнях на www.hotels.kyivstar.ua бонуси будуть нараховані за кожне бронювання.

Абоненти передплаченого зв'язку можуть використати бонусні 300 гривень на спілкування через послугу «Вільний Роумінг» або без її замовлення: будь-які вхідні дзвінки, вихідні дзвінки на номери країни перебування та в Україну, SMS та MMS на будь-які номери, мобільний інтернет, хвилини послуги «Київстар довідка в роумінгу».


Клієнти контрактної форми зв'язку можуть використовувати 60 бонусних хвилин на будь-які вхідні дзвінки за кордоном, вихідні дзвінки на номери країни перебування та в Україну, а також для послуги «Київстар довідка в роумінгу».

Окрім цього, клієнт має змогу самостійно обирати необхідні послуги, а тарифи діють однаково у всіх партнерських мережах. Ручний контроль за вибором оператора у роумінгу не потрібен. Послуга також передбачає найкращі тарифи для найбільш популярних країн СНД: Молдова, Білорусь, Росія. Все відбувається без прихованих та додаткових платежів, без обмежень на спілкування та кількість замовлень протягом будь-якого періоду.



Святослав Горбань також повідомив, що у список найвідвідуваніших українцями країн увійшли: Росія, Італія, Турція, Польща, Німеччина, Єгипет, Іспанія, Франція, Австрія, Грузія.

Варто також зазначити, що користування мобільним інтернетом в роумінгу суттєво зросло.

Тож, з 18 грудня, розмовляти в Європі можна вдвічі дешевше, а тарифи на інтернет знижено в 10 разів.

Акція діє протягом всієї зими.



Переваги "Вільного роумінгу":

 безкоштовне підключення, відсутність абонентської плати

- послугу не потрібно відключати після повернення додому 
- дія послуги розповсюджується на дзвінки, СМС та інтернет
- замовити послугу може кожен абонент
- послуга надається у 61 країнах світу
- кількість пакетів для замовлення не обмежується.

Довідка про Київстар. Київстар - український оператор телекомунікацій, надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,7 млн клієнтів мобільного зв'язку і близько 810 тис. клієнтів фіксованого інтернету.



Акціонери Київстар - міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар є однією з провідних компаній телеком-ринку України та лідером за кількістю клієнтів. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с.

Київстар понад 17 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією.

Довідка про Booking.com. Компанія Booking.com B.V. заснована у 1996році. Booking.com B.V., підрозділ групи компаній Priceline Group (Nasdaq:PCLN), володіє та використовує товарний знак Booking.com TM, є провідною компанією в області бронювання розміщення онлайн. Щодня на сайті Booking.com бронюють понад 950 000 ночей. Сайт та мобільні додатки Booking.com привертають увагу туристів та ділових мандрівників в усьому світі.


2966Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: