Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 2 листопада 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/11/02/maibutne-varto-planuvati.htm
суспільство, 2 листопада 2015

Майбутнє варто планувати

Четвертий рік поспіль на Кіровоградщині працюватиме проект "Здоров'я жінок Кіровоградщини", який реалізує Кіровоградський прес-клуб у партнерстві з програмою “Здоров’я жінок України”. 

Як розповіла кореспонденту сайта "Тусовка" менеджер проекту Ольга Гріднєва, цього року команда Прес-клубу приготували дещо нове. Так, на кіровоградців традиційно чекають тематичні акції і найближча запланована вже на 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом, а низка заходів до Всеукраїнського тижня планування сім'ї. А от інформаційні матеріали будуть оновлені. Цього року до них буде додано контактну інформацію закладів, які є корисними для тих, хто дійсно піклується про своє здоров'я.
Оновлені брошури та постери команда проекту планує преезнтувати вже напикінці листопада.

Довідково: Програма «Здоров’я жінок України» – це п’ятирічна Програма (2011- 2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу.

Мета програми «Здоров’я жінок України» – сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам.

2837Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: