Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління Державної пенітенціарної служби в Кіровоградській області
Дата: 21 травня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/05/21/na-kirovogradschini-viznachili-kraschogo-operativnogo-pratsivnika.htm
суспільство, 21 травня 2015

На Кіровоградщині визначили кращого оперативного працівника

Управління Державної пенітенціарної служби в Кіровоградській області


20 травня 2015 року в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області проведено конкурс «Кращий працівник оперативного підрозділу в 2015 році».


Представники оперативних підрозділів п’яти установ виконання покарань області взяли участь у змаганнях, щоб продемонструвати свою вправність та майстерність у таких категоріях, як: стрільба з пістолета Макарова, здача нормативів з фізичної підготовки (підтягування на перекладині та біг на 1000 метрів), письмове тестування на знання нормативної бази та законодавства.


Змаганням передував стройовий огляд, під час якого перевірено виконання елементів стройової підготовки, належний стан форменого одягу, дотримання правил його носіння, наявність службових жетонів і посвідчень та їх відповідність наявним званням і посадам.


За результатами конкурсу судді з числа керівництва управління визначили найкращих співробітників оперативних підрозділів установ виконання покарань Кіровоградської області. Переможцем змагань став представник Кіровоградської виправної колонії (№6) Роман Чабаненко, який отримав почесну грамоту переможця та можливість відстояти честь області на всеукраїнських змаганнях, що пройдуть в Чернігові.


С
ектор ОРД управління ДПтС України в Кіровоградській області

3387Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: