Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 20 травня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/05/20/maibutni-spetsnazivtsi-dsns-provodjat-pokazovi-zanjattja.htm
суспільство, 20 травня 2015

Майбутні "спецназівці" ДСНС проводять показові заняття

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Майбутні інженери - експерти та фахівці - експерти (саме на такі посади прийдуть невдовзі до Мііжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України курсанти Харківського університету цивільного захисту) провели показові заняття для керівного складу підрозділів центру.


Тематика лекцій була вибрана виходячи зі специфіки завдань за призначенням новоствореного підрозділу - центру рятувальних робіт підвищенного ризику, до лав якого вже влітку увіллються  молоді лейтенанти.






5 курсантів - Ковальчук Олександр, Супонєв Євген, Пєтухов Руслан, Філіпов Дмитрота Степанчук Сергій підготували реферати та провели заняття як підсумок практики у Центрі: на теми: "Водолазні роботи в умовах агресивного середовища", "Розробка перспективної вогнегасної суміші для гасіння фосфору", "Спорудження навісної переправи", "Специфіка робіт у ядерній галузі", "Типи обладнання для рятувальних робіт".











«На цей новостворений центр рятувальних робіт підвищенного ризику покладається дуже велика відповідальність, тому там повинні працювати добре підготовлені фахівці, - зазначив начальник МЦШР Сергій Біляєв. - Курсанти за час стажування у Центрі продемонстрували добрі теоретичні та практичні навички. За це ми вдячні викладацькому складу Харківського унверситету цивільного захисту. Вже через місяць - другий ми чекаємо на лейтенантів служби цивільного захисту. Впевнений, що вони швидко адаптуються до умов рятувальної служби, здобудуть  авторитет у підлеглих та стануть взірцем у виконанні службових обов`язків».





МЦШР

ДСНС Україним


3938Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: