Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 28 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/04/28/-sribna-peremoga-rjatuvalnikiv-z-legkoi-atletiki.htm
суспільство, 28 квітня 2015

«Срібна» перемога рятувальників з легкої атлетики

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


24 квітня у рамках «Динаміади» в черговий раз звання найсильнішої виборювали команди силових структур області. Цього разу змагались з легкої атлетики: жінки бігли кілометровий крос, чоловіки – 1 і 3 кіломери. Місцем проведення обрали міський парк імені Пушкіна.


Спортивну честь Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Кіровоградщини відстоювали легкоатлети Вероніка Аксаєва, Дмитро Капінус, Сергій Мороз – співробітники аварійно-рятувального загону  спецпризначення У ДСНС в області, Сергій Бухаров – фахівець обласного Управління ДСНС і Валерій Іващенко з ДПРЧ–10 м.Олександрії. В особистих заліках досягненя наших спортсменів розподілились наступним чином: у однокілометровому забігу Аксаєва Вероніка фінішувала третьою, Бухаров Сергій – другим, Мороз Сергій – четвертим. Капінус Дмитро першим здолав трикілометрову дистанцію, а Іващенко Валерій фінішував  третім. Таким чином, у підсумку команда пожежно-рятувальної служби області завоювала «срібло».   



Як зізнається тренер збірної рятувальників Олег Твердоступ, що результатом змагань в цілому задоволений, адже тренування проводились у стислі строки, але спортсмени набрали гарної форми і продемонстрували непогані результати. Варто додати, що на користь легкоатлетам зіграла й місцевість, де відбувались змагання, яка є не настільки складною, як у гаю Десантників, де до цього часу найчастіше проводився динаміадівський крос.



- Крім того, - зазначає Олег Анатолійович – маю надію, що ці змагання декому зі спортсменів додадуть наснаги, відкриють нові можливості, а декому вкажуть, над чим варто попрацювати напередодні всеукраїнської спартакіади серед підрозділів ДСНС, яка відбудеться вже за тиждень – 6-7 травня – на Закарпатті.  


Варто зауважити, що готуючи підопічних до будь-яких змагань, Олег Твердоступ  зосереджує свої зусилля на індивідуальному підході до кожного спортсмена, на повному розкритті його особистих - і фізичних, і моральних - якостей. Словом, вчить прагнути бути чемпіонами.


Ми (вже традиційно!) бажаємо колегам успіхів і нових перемог – спортивних і особистих.


Прес-служба У ДСНС в області

3227Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: