Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: УМВС в Кіровоградській області
Дата: 24 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/04/24/v-umvs-oblasti-vshanuvali-pravoohorontsiv-likvidatoriv.htm
суспільство, 24 квітня 2015

В УМВС області вшанували правоохоронців-ліквідаторів

УМВС в Кіровоградській області



Напередодні 29-ої річниці з дня аварії на Чорнобильській АЕС в обласному Управлінні відбулася зустріч працівників міліції з пенсіонерами органів внутрішніх справ, які брали участь у ліквідації наслідків катастрофи.



Тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС полковник міліції Микола Павленко подякував правоохоронцям-ліквідаторам за відвагу, яку вони виявили заради збереження життя майбутніх поколінь.








- Ви мужньо боролися з невидимим і найбільш безжальним ворогом. Ваш подвиг ніколи не буде забутий. Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, довголіття та найголовніше – мирного неба над головою, - зазначив Микола Володимирович, звертаючись до сивочолих колег.


З нагоди пам’ятної дати правоохоронці, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, отримали відомчі подяки і грошові премії, а також грамоти Ради ветеранів УМВС й обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції.









Після урочистої частини правоохоронці-ліквідатори разом з молодшими колегами переглянули документальний фільм «Чорнобиль – наш довічний біль».











СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


2696Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: