Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 22 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/04/22/rjatuvalniki-proveli-aktsii-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-dlja-shkoljariv-oblasnogo-tsentru.htm
суспільство, 22 квітня 2015

Рятувальники провели акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для школярів обласного центру

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», спрямовані на те, щоб навчити підростаюче покоління правилам безпечної поведінки, провели працівники Управління ДСНС для школярів обласного центру.


У Кіровоградському колегіумі рятувальники взяли участь у проведенні Дня цивільного захисту. Перед акцією вчителі та педагоги відпрацювали евакуацію на випадок есктремальних подій. Після цього розпочалася довгоочікувана акція – під час показових виступів підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №2 врятував із задимленого приміщення потерпілого. Крім того, рятувальники продемонстрували роботу різних типів пожежних стволів, що викликало хвилю захоплення у дітлахів. 


Ведуча акції, капітан служби цивільного захисту Аліна Бакай наголосила дітям на тому, як безпечно поводитися у побуті та у випадкурізноманітних непередбачуваних ситуацій. Хлопці та дівчата взяли участь у конкурсах «Боївка», «Протигаз», «Влуч у ціль» та відчули себе справжніми рятувальниками.


Така ж акція відбулася і у дитячо-юнацькій спортивній школі «Зірочка». Юні спортсмени також навчилися правилам безпеки життєдільності та тренувалисяодягати на швидкість протигаз, бойовий одяг рятувальників та влучати пожежним рукавом у ціль. На згадку про заходи діти отримали брошури та застережнілистівки.







Прес-служба У ДСНС в області


2845Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: