Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 17 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/04/17/v-oleksandrivskomu-raioni-vidbulasja-perevirka-stanu-vikonannja-zahodiv-tsivilnogo-zahistu.htm
суспільство, 17 квітня 2015

В Олександрівському районі відбулася перевірка стану виконання заходів цивільного захисту

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Під час робочих поїздок до районів області заступника голови облдержадміністрації Віти Атаманчук та заступника начальника обласного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Ігоря Парфьонова, фахівців управління з питань надзвичайних ситуацій департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації продовжують здійснюватись перевірки стану виконання заходів цивільного захисту. Днями така перевірка відбулася у Олександрівському районі.


Під час перевірки основна увага, традиційно, була зосереджена на стані готовності захисних споруд до укриття населення. Важливим питанням залишається навчання населення діям під час надзвичайних ситуацій на базі консультаційних пунктів при сільських і селищних радах.


Керівництво району та сільських голів зобов’язали активізувати роботу з організації та виконання заходів цивільного захисту, особливо щодо готовності споруд цивільного захисту і найпростіших укриттів, навчання населення та активізації роботи консультаційних пунктів.


Прес-служба У ДСНС в області


2816Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: