Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: УМВС в Кіровоградській області
Дата: 9 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/04/09/spivpratsja-pravoohorontsiv-z-gromadskistju-sprijae-profilaktitsi-pravoporushen.htm
суспільство, 9 квітня 2015

Співпраця правоохоронців з громадськістю сприяє профілактиці правопорушень

УМВС в Кіровоградській області


Майже рік участь у патрулюваннях міста Олександрії спільно з міліціонерами беруть представники громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Славутич».



До складу громадського формування входить понад 20 чоловік. Усі вони забезпечені форменим одягом та посвідченнями. Відповідно до графіків, спільно з працівниками міліції городяни щодня заступають на чергування,перед яким проходять інструктажі.


Під час проведення на території міста масових заходів представників громадськості також залучають на допомогу міліціонерам для забезпечення охорони правопорядку.


– Такий підхід в організації роботи міліції міста дає змогу збільшити кількість патрульних нарядів. Це, у свою чергу, сприяє покращанню профілактики правопорушень, а в разі вчинення – більш оперативному реагуванню на них, – зазначає начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Дьяченко.


За матеріалами Олександрійського МВ

УМВС України в Кіровоградській області


3789Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: