Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 16 вересня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/09/16/sainsus-znae-skilki-u-subotu-vipalo-opadiv.htm
суспільство, 16 вересня 2013

Саінсус знає, скільки у суботу випало опадів

У Кіровограді в суботу, 14 вересня, випала 2-місячна норма опадів, внаслідок чого рівень води у місті сягнув 96 см. Такі висновки спеціалістів повідомив під час сьогоднішньої апаратної наради в ОДА міський голова Кіровограда Олександр Саінсус, пишуть Коментарі:Кіровоград.

Внаслідок негоди було підтоплено 14 дворів, проте затоплень помешкань людей не відбулося. Всього до аварійників надійшло 32 звернення з приводу протікання дахів, відсутності електропостачання, несправності зливної каналізації.

Міський голова запевнив, рятувальники усували основні проблеми 14-15 вересня, хоча деякі несправності лагодять і сьогодні.

Про те, чому такі проблеми спіткають кіровоградців після кожного рясного дощу, міський голова традиційно розповідати не став.

До речі, офіційний сайт міськради пише про дещо меншу кількість опадів - 76 мм. Прийнамні, таку цифру озвучили на нараді у "будинку з колонами". Що це: помилка журналістів місцевих ЗМІ чи намагання міського голови збільшити заслуги рятівників, які були вимушені виправляти помилки комунальників?


4385Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: