Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 5 вересня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/09/05/-stop-ham-berezhitsja-nahabni-vodii.htm
суспільство, 5 вересня 2013

«Стоп хам» - бережіться, нахабні водії

Кіровоградська обласна організація всеукраїнського молодіжного об’єднання «Молоді регіони» започаткувала нову ініціативу. Акція «Стоп хам» проводиться за аналогією з російським федеральним проектом, в рамках якого активісти наклеюють наліпки на автівки, що припарковані з порушенням ПДР.

Як розповів натхненник акції Олександр Рихлицький, мета проекту – привернути увагу громадськості до проблеми порушення правил дорожнього руху та неввічливого ставлення до пішоходів, зокрема – паркування автомобілів із порушенням ПДР, а також підвищення рівня культури водіїв.

- “У рамках акції ми будемо клеїти на автомобілі порушників наклейки із дотепними надписами, які мають носити виховний вплив на порушників. Зверніть увагу, що в вересні діти починають ходити до школи, а значить, небезпека на дорогах зростає!”, - підкреслив Олександр.

Активісти планують проводити рейди щотижня. Факти паркування з порушеннями планують знімати на відео, а відзняті ролики – розповсюджувати у ЗМІ та соціальних мережах.
 Наразі вже надруковано близько сотні наліпок, які незабаром нагадуватимуть порушникам, що їх транспорт заважає пешеходам та створює аварійні ситуації.

Пильну увагу обіцяють приділяти вулиці Двірцевій, де попри пішохідний статус та відповідні знаки, паркується чимало транспорту та вулиці Преображенський біля Центрального ринку – одній з найбільш аварійних ділянок у місті.

Приєднатись до акції може будь-хто: друк наліпки коштує зовсім небагато. Організатори обіцяють слідкувати, щоб наліпками не зловживали і “нагороджували” ними не особистих ворогів, а порушників.

Дивиться також відеосюжет, підготовлений журналістами телеканала "Інтер"



4330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: