Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/18/vidbudetsja-kurs-pidvischennja-kvalifikatsii-za-navchalnoju-programoju-osnovi-biznes-planuvannja-.htm

Відбудеться курс підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Основи бізнес-планування»


Якщо ви зацікавлені у відкритті власної справи,маєте відразу дати собі відповідь на декілька питань.Чи готові ви зробити перший крок до цілі та реалізувати ваші підприємницькі ідеї? Чи потрібні вам знання та підтримка, що допоможуть розбудувати успішний бізнес з нуля?


&tf1 Якщо відповідь «так»– маємо для вас вигідну пропозицію: курс підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Основи бізнес-планування». Заняття проходитимуть на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Старт – 25 жовтня 2024 року, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Короткострокова освітня програма –це унікальна можливість за малий проміжок часу отримати професійні знання та навички, необхідні для створення успішного бізнесу у будь-якій сфері.


Під керівництвом досвідчених фахівців ви опануєте основи бізнес-планування, навчитесь аналізувати ринок, розробляти стратегії та плани дій, а також оцінювати ризики та визначати шляхи їх мінімізації.


Незалежно від того, маєте ви вже ідею для бізнесу, чи тільки задумуєтесь про свій шлях у підприємництві, ці курси стануть вашим вірним помічником у реалізації ваших цілей та амбіцій.Тож не втрачайтеможливістьотримати новий корисний досвідта поглибитивже набутий. Розширюйтеперспективипрофесійногорозвитку – доєднуйтесь!


За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


Контакти тут:http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF


729Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: