Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/11/nezakonnoju-porubkoju-derev-zavdano-zbitki-dovkillju-na-sumu-ponad-2-mln-griven.htm

Незаконною порубкою дерев завдано збитки довкіллю на суму понад 2 млн гривень


За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури п’ятьом особам повідомлено про підозру у незаконній порубці дерев у захисних лісових насадженнях, перевезенні, зберіганні та збуті незаконно зрубаних дерев, вчинених повторно за попередньою змовою групою осіб, що спричинили тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України).


Слідством встановлено 4 епізоди злочинної діяльності групи, внаслідок протиправних дій якої знищено 457 дерев та завдано довкіллю збитки в сумі понад 2 млн гривень.


Так, упродовж квітня – жовтня поточного року жителі селищ Голованівського району підшуковували місця порубки деревини на території району, перевозили незаконно зрубану деревину до місця зберігання, де розпилювали її та в подальшому збували.


У ході проведення санкціонованих обшуків вилучено знаряддя вчинення кримінального правопорушення, які підтверджують протиправну діяльність зазначених осіб.

https://t.me/kirgpua/1824


536Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: