Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10:17
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/11/dialog-pro-perspektivi-zainjatosti-zorjanka-proponue-robotu.htm

Діалог про перспективи зайнятості: «Зорянка» пропонує роботу


Ефективною формою співпраці служби зайнятості з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця безпосередньо на підприємстві. Це один з найдієвіших способів надання громадянам допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцю – необхідних працівників, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Наприклад, фахівці Кропивницької філії обласного центру зайнятості запропонували 22  безробітним відвідати  флагмана швейного виробництва Кіровоградщини, що потребує працівників, ПрАТ "Швейна фабрика «Зорянка».


Розпочинаючи зустріч, Тетяна Юхименко, головний інженер підприємства, презентуючи фабрику, розповіла про специфіку та особливості роботи, характер та умови праці, розмір заробітної плати, соціальні гарантії та вимоги, які ставляться перед кандидатами. Йшлося й про можливості професійного навчання та кар'єрного зростання.


Зокрема зазначила, що ПрАТ «Швейна фабрика «Зорянка» спеціалізується на виробництві верхнього одягу, має багаторічний досвід і надійну репутацію партнера та виробника міжнародного рівня. Підприємство складається із структурних підрозділів: експериментальний цех, підготовчо-розкрійний цех, три пошивальних цехи. Акцентувала на тому, що на фабриці встановлено технологічне обладнання провідних зарубіжних фірм, яке візитери мали змогу побачити.На сьогодні підприємство потребує кваліфікованих працівників. Це фахівці за професіями швачка, термообробник швацьких виробів, контролер ВТК, слюсар-ремонтник, майстер швейного виробництва, інженер-технолог швейного виробництва.


Що гарантує підприємство:офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної плати від 8000 до 20000 грн, залежно від кваліфікації,соціальний пакет відповідно до чинного законодавства. 


Водночас фахівці служби зайнятості нагадали шукачам роботи  про можливості пройти безоплатне професійне навчання за професією швачка на базі центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.


На думку безробітних громадян, захід на виробництві пройшов у цікавій та змістовній формі: присутні мали змогу побачити наочно роботу швейного і розкрійного цехів та роботу цеху з індивідуального пошиву одягу. 


«Екскурсія виробництвом значно краще працює для шукачів роботи у пошуку свого місця праці, адже вони можуть побачити на власні очі умови роботи, поспілкуватися з представниками роботодавця, отримати з перших вуст необхідну інформацію, що може вплинути на прийняття рішення шукачами роботи про працевлаштування на підприємстві. Особисто я спробую опанувати професію за сприяння служби зайнятості, а далі, сподіваюсьпрацюватиму тут», - упевнено говорить безробітна Тетяна. 


Довідково. «Зорянка» – провідний український виробник одягу зі 100-річною історією, що має багату спадщину та високі стандарти якості. Підприємство відоме позитивною репутацією завдяки своєму вагомому внеску в галузь моди та швейної промисловості в цілому, відзначається високим ступенем спеціалізації та високоякісною продукцією.


          

373Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: