Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10:12
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/vidbulasja-onlain-zustrich-rjatuvalnikiv-z-uchiteljami-jaki-vikladajut-osnovi-bezpechnoi-zhittedijalnosti.htm

Відбулася онлайн-зустріч рятувальників з учителями, які викладають основи безпечної життєдіяльності


Діти та їх безпека завжди у фокусі підвищеної уваги рятувальників. А створення безпекового освітнього середовища для підростаючого покоління починається з підвищення рівня обізнаності педагогів, на яких покладається величезна відповідальність за збереження життя і здоров’я дошкільнят, учнів та студентів. З цією метою рятувальники впродовж багатьох років співпрацюють з Інститутом післядипломної педагогічної освіти імені В. Сухомлинського у Кропивницькому. 


19 вересня співробітники Головного управління ДСНС в області провели онлайн зустріч із викладачами предметів “Здоров’я, безпека та добробут”, “Основи здоров’я” та “Вчимося жити разом”.


У ході семінару надзвичайники спільно з працівниками Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області представили до уваги учасників заходу важливі теми безпекового спектру.


У рамках семінару розібралися з питаннями пожежної та мінної безпеки, хімічного та радіаційного захисту, а також укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту. Частину зустрічі присвятили питанням надання домедичної допомоги постраждалим, зокрема методам серцево-легеневої реанімації та зупинки різних видів кровотечі.


Головна мета, яку ставили перед собою організатори навчання, - підвищити рівень знань освітян та розширити спектр безпекових питань, які допоможуть їм створити безпечне освітнє середовище для дітей, - була досягнута, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

   

636Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: