Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:17
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/20/rjatuvalniki-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-z-bezpeki-u-zhitlovomu-sektori-onufriivki.htm

Рятувальники провели роз’яснювальну роботу з безпеки у житловому секторі Онуфріївки


Рятувальники Кіровоградщини продовжують навчати жителів області правил безпечної життєдіяльності та наголошувати, що їх дотримання дозволить захистити своє життя та майно від руйнівного впливу природних стихій та техногенних факторів.


19 вересня співробітники Головного управління ДСНС в області провели комплексну роз’яснювальну роботу у центрі селища Онуфріївка Олександрійського району.


Спілкуючись з громадянами, надзвичайники наводили переконливі аргументи, чому не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги, та нагадували алгоритм дій у такій ситуації.


Також громадянам пояснювали, як поводитись у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, як уникнути нещасного випадку на воді та яких правил дотримуватися, щоб запобігти пожежі на обійсті і в екосистемі.


Рятувальники застерігали, що під час пожежонебезпечного періоду достатньо найменшої іскри, щоб у полум’ї опинились і дім, і все майно, тож, варто бути максимально обережним з вогнем.


Жителям селища вручили листівки із застереженнями та порадили не спалювати суху траву, пожнивні залишки та не провокувати пожеж у лісах, оскільки такі дії суворо караються законом, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

       

896Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: